Articles  


INICI              BIOGRAFIA              MATERIAL                ASTROFOTOS          LLIBRES        ARTICLES        ENLLAÇOS

A la cacera de les Aurores Boreals 3


Aquest any 2014 volíem anar a cercar les aurores en un altre lloc. A Finnlàndia ja hi haviem anat quatre cops i ens feia gràcia anar a cercar altres paisatges on emmarcar les imatges de les aurores. Davant nostre hi havia vàries possibilitats, Noruega, Islàndia, etc... Inicialment el proposit era anar a Islàndia però finalment l'escollit va ser la llunyana i desconeguda Alaska.
El dia 25 de febrer ens posavem en marxa en un llarg viatge amb fins a tres recorregutns de llarga distància en avió Barcelona-Nova York, Nova York - Seattle i Seattle - Anchorage. Més de 20 hores entre trajectes i transbords que fan del viatge bastant pesat... però val la pena!!!

Us deixo unes mostres de les aurores que allà hi hem vist així com algunes postals del paisatge d'Alaska i d'algunes espècies autòctones que es deixen veure. També un deixo un enllaç per veure un timelapse que espero us agradi

Totes les fotografies que es mostren estan realitzades amb una DSLR Canon 50D i 5DMark III amb filtre original amb un objectiu Canon 10-22 EFS, Canon 16-35 f2.8, Peleng 8mm fisheye.


                                     

 

 

© Copyright Daniel Bosch Portell - 2014